Новини компаній

Яка святкова зачіска підійде на Новий рік?

15 November 2023, 10:26

З наближенням новорічних свят красуні дедалі частіше замислюються про святковий образ. Будь-яка жінка хоче бути унікальною та прекрасною в новорічну ніч, а без правильно підібраної зачіски ваш урочистий образ не виглядатиме повноцінним та завершеним. Ми пропонуємо розглянути разом із нами варіанти ошатних укладок, які підійдуть жінкам із різним волоссям (довгим та коротким) і формою стрижок.

Вечірня зачіска від А до Я

Почнемо з теорії. Вечірні укладки припускають певну свободу та широту фантазії. Але варто продумати, для якої саме події ви укладаєте волосся. Як ви збираєтесь зустрічати Новий рік? У гостях, на вечірці з друзями чи плануєте тихий романтичний вечір із коханим чоловіком? Залежно від формату урочистості стилісти надають жінкам декілька важливих підказок!

Зачіска для домашнього свята не повинна бути особливо ошатною та переповненою деталями та прикрасами. Просто вони не найкраще виглядатимуть у невеликому просторі житлового приміщення.


Укладання для офіційних зустрічей відрізняє простота та елегантність форми, декоративних елементів – щонайменше.

Зачіски для корпоративних урочистостей передбачають наявність модних елементів декору в малій кількості. При цьому форми найчастіше традиційні, які відповідають фасонам вечірнього або коктейльного вбрання.

Зверніть увагу на наявність головного композиційного центру. Він може бути розташований на будь-якій ділянці голови. Наприклад, при укладанні довгого волосся смисловий та естетичний акцент робиться на вузол або пучок. Крім того, композиційним центром можуть виступати і локон, і чубчик, і прикраса.

Якщо ви запланували по-справжньому грандіозне святкування Нового року, то, напевно, захочете не тільки упорядкувати стрижку, але й зробити манікюр, педикюр, можливо, пофарбувати волосся. Сучасні салони краси пропонують чудовий сервіс – жіночі сети, які являють собою одночасні послуги від кількох майстрів. Це зручно, дозволяє заощадити час і дає можливість виглядати напередодні свята доглянутою та сповненою сил.


Практичні поради для волосся різної довжини

Знову стають популярними серед кутюр'є та модниць високі ошатні укладки. Вони створюють елегантний образ та чудово підходять як для зустрічі Нового року, так і для будь-якої іншої святкової події.

Як найкраще укласти волосся у високу зачіску? Спеціалісти рекомендують підібрати їх вгору, заколовши шпильками та невидимками. Можна зробити щось схоже на зачіску балерини, затягнувши волосся у високий вузол на маківці. Це виглядатиме дуже ошатно, якщо декорувати локони прикрасами, що підходять до вашої сукні. Можна поекспериментувати з косами та джгутами, проте такі укладки вимагають вправності. Ще одна важлива порада: не варто відкладати стрижку у Києві. Запишіться в салон https://fastline.studio/services/haircut/ Fast Line Studio й отримайте знижку на10%! Подбайте про те, щоб до новорічних урочистостей ваше волосся виглядало просто чудово!


Високі зачіски дуже виграшно виглядають саме на прямому волоссі. Отже, якщо ви – володарка кучерявих локонів, випряміть його перед укладанням.

Хвіст – це ваш ідеальний вибір, якщо не дружите зі складними зачісками. Коси виглядають жіночно та святково. Поекспериментуйте зі способами плетіння та укладання, ви побачите, що результат вас не розчарує.

Найулюбленіша зачіска серед чоловіків – розпущене волосся коханої жінки. Ви можете доповнити їх якоюсь прикрасою.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стрижка парехмахер волосся Fast Line Studio салон знижка 
Матеріали по темі