Місто

У Житомирі попрощалися з військовим, який героїчно загинув під час штурму на Донеччині

15 November 2023, 15:00

Військовий Володимир Котенок героїчно загинув під час штурму на Донеччині. У Житомирі провели героя в останню путь.

Про це 15 листопада повідомила Житомирська міська рада.

Котенок Володимир Володимирович (20.12.1994 — 10.11.2023)

Народився у селі Миколаївка Звягельського району на Житомирщині. Закінчив початкову школу, пізніше, разом із батьками, переїхав до Житомира. Здобувши базову середню освіту в ЗОШ №19, вступив до Житомирського вищого профучилища сервісу і дизайну. Опісля працював у сфері приватного бізнесу. Володимир займався спортом, мав нагороди у змаганнях з футболу.

Разом із дружиною будували будинок, де мріяли створити велику, міцну сім'ю...

У лютому 2023 став на захист України у лавах НГУ. Пройшовши навчання у Києві, був направлений на Луганщину. Після поранення і реабілітації Володимир повернувся на фронт для боротьби з ворогом. Внаслідок штурмових дій противника героїчно загинув на Донеччині, захищаючи свою Батьківщину від російських загарбників…

Нагадаємо, 13 листопада у Житомирі попрощалися із двома військовими – Павлом Наконечним та Миколою Молоковим, які героїчно загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.

Як повідомляв Житомир.info, 10 листопада 2023 року в Житомирі провели в останню путь двох військових Олександра Дубовенка та Олександра Басова, які загинули на Сході України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий загиблий прощання поховання ЗСУ захисник 
Матеріали по темі