Події

У селі Житомирської області бійці ДСНС врятували приватний будинок від знищення вогнем

18 November 2023, 15:48

Коростенський район: бійці ДСНС врятували приватну оселю від знищення вогнем.

Про подію 18 листопада повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«18 листопада о 00:15 по лінії «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному секторі у с. Коптівщина Овруцької територіальної громади Коростенського району. На момент виникнення пожежі в оселі ніхто не проживав, сусіди одразу помітили і повідомили про займання. По прибуттю бійців ДСНС до місця події, вогнем було охоплений піднавіс та господарська будівля, впритул прибудовані до дерев’яного житлового будинку. Крім того, пожежа вже поширилася на стіну та частково покрівлю оселі. Для оперативної ліквідації пожежі та безперебійної подачі води було залучено ще один пожежний автомобіль та підрозділ добровільної пожежної команди (ДПК) с. Покалів, в складі 4 чоловік. Рятувальники одночасно подавали воду на захист будинку та гасіння самої пожежі. О 01:14 пожежу вдалося локалізувати, а о 02:50 ліквідувати. Вогнем знищено піднавіс, господарську будівлю та частково пошкоджено стіни будинку. Завдяки оперативним діям рятувальників та працівників ДПК с. Покалів сама оселя ушкоджень від вогню не зазнала. Загиблих та травмованих не має. Наразі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 11 листопада у с. Білокоровичі Коростенського району через замкнення електромережі сталася пожежа у приватному будинку.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 10 листопада 2023 року в Житомирі сталася пожежа у квартирі на п’ятому поверсі, на ліжку рятувальники виявили тіло 64-річного господаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник будинок 
Матеріали по темі