Місто

У Житомирі в останню путь провели двох бійців, які боронили Україну від російських загарбників

20 November 2023, 14:56

У Житомирі поховали двох військових: Богдана Коса та Дмитра Корбута, які мужньо захищали Батьківщину від російських окупантів.

Про це 20 листопада повідомляє мер Житомира Сергій Сухомлин.

На щиті повернулись Герої…

Кос Богдан Олександрович (30.04.1999 — 08.11.2023)

Народився в Хорошівському районі на Житомирщині. Закінчивши місцеву школу, працював у сфері приватного бізнесу в Житомирі. Займався спортом, зокрема боротьбою. Богдан безмежно любив свою сім'ю, разом із коханою дружиною тішилися двома маленькими синочками, мріяли про їхнє щасливе майбутнє...

У січні 2023 став до лав ЗСУ. Пройшовши навчання у Німеччині, був направлений в одну із військових частин ЗСУ для захисту України.

Богдан Олександрович героїчно загинув у Запорізькій області, захищаючи свою Батьківщину від рашистських загарбників.

Корбут Дмитро Євгенович (06.08.1989 — 11.11.2023)

Народився у Житомирі. Закінчивши ЗОШ №32, успішно закінчив Кооперативний коледж бізнесу і права. Опісля працював у сфері приватного бізнесу. Одружений. Разом із коханою дружиною виховували двох дітей — донечку і сина...З вересня 2023 — у лавах ЗСУ.

Дмитро Євгенович героїчно загинув, мужньо виконуючи військовий обов'язок із захисту України.

Нагадаємо, військовий Володимир Котенок героїчно загинув під час штурму на Донеччині. 15 листопада у Житомирі провели героя в останню путь.

Як повідомляв Житомир.info, 13 листопада 2023 року у Житомирі попрощалися із двома військовими – Павлом Наконечним та Миколою Молоковим, які героїчно загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий військовослужбовець загибель прощання поховання 
Матеріали по темі