Події

Працівники житомирської міграційної служби та СБУ видворили громадянина Афганістану, який «відсидів» за умисне вбивство

21 November 2023, 10:51

Порушника міграційного законодавства з Афганістану затримали для забезпечення примусового видворення.

Про це 20 листопада повідомила Міграційна служба Житомирської області.

«Працівниками УДМС у Житомирській області спільно із СБУ поміщено громадянина Ісламської Республіки Афганістан до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні. Іноземець прибув на територію України ще в 2010 році, паспорт громадянина Ісламської Республіки Афганістан втратив. Був засуджений до 15 років за вчинення злочинів за ч. 2 ст. 115 КК України, звільнився по відбуттю строку покарання та продовжував незаконно перебувати на території України. За адміністративним позовом міграційної служби у Житомирській області, судом прийнято рішення про затримання порушника терміном на 6 місяців з метою забезпечення примусового видворення за межі України», - йдеться в повідомленні.

Довідково: ч. 2 ст. 115 КК України – це умисне позбавлення життя потерпілого, здійснене особою (виконавцем) за дорученням іншої особи (замовника).

Нагадаємо, наприкінці жовтня 2023 року з України примусово видворили молдаванина та росіянина, які «відсиділи» за грабіж і крадіжки в колоніях Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, 3 жовтня 2023 року у міграційній службі інформували, що з України примусово видворили росіянина, який відсидів 5 років у житомирській колонії за розбещення неповнолітніх.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міграційна служба видворення іноземець ДМС Афганістан 
Матеріали по темі