Події

У селі Житомирського району згорів будинок, постраждав 59-річний чоловік

21 November 2023, 12:11

У селі Млинище Станишівської територіальної громади Житомирського району на пожежі в будинку постраждав 59-річний чоловік.

Про це 21 листопада повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«21 листопада о 03:12 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в дерев'яному житловому будинку у с. Млинище Станишівської територіальної громади Житомирського району. До рятувальників зателефонували сусіди, які побачили дим. З'ясувалося, що пожежа сталася в хаті-пустці, яку на момент прибуття фахівців ДСНС вже повністю охопив вогонь. Існувала загроза поширення вогню на господарчу будівлю, що розташована поруч. Під час займання в оселі знаходився 59-річний чоловік, який самостійно вибрався на свіже повітря. Зважаючи на його стан, вогнеборці викликали медиків. Із попереднім діагнозом отруєння чадним газом, вони госпіталізували чоловіка до райлікарні», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що силами двох відділень рятувальників пожежу локалізували о 04:00 та ліквідували о 04:55. Надзвичайники запобігли подальшому перекиданню вогню на зазначену будівлю. Внаслідок пожежі знищено будинок.

Ймовірна причина пожежі необережне поводження з вогнем.

Нагадаємо, уночі 20 листопада у с. Осички Радомишльської територіальної громади Житомирського району під час ліквідації пожежі у житловому будинку рятувальники виявили тіло господаря.

Як повідомляв Житомир.info, 10 листопада 2023 року уночі в Житомирі сталася пожежа у квартирі на п’ятому поверсі. На ліжку рятувальники виявили тіло 64-річного господаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник 
Матеріали по темі