Влада

Завершився осінній комісійний огляд доріг у Житомирській області: видали майже 100 вимог та понад 70 протоколів

25 November 2023, 09:12

Патрульні підбили підсумки осіннього комісійного обстеження доріг. Видали 95 вимог (приписів) на усунення недоліків, до адміністративної відповідальності притягнули 78 осіб.

Про це ввечері 24 листопада повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«З 11 жовтня до 24 листопада на території Житомирської області інспектори відділу безпеки дорожнього руху разом зі службою автомобільних доріг та балансоутримувачами автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів провели осінній комісійний огляд», - йдеться у повідомленні.

Обстеження патрульні проводили за допомогою нового сучасного обладнання — дорожньої лабораторії інструментальної перевірки стану утримання вулично-дорожньої мережі. Усі виявлені факти порушень та інші недоліки фіксували в актах осіннього комісійного обстеження, задля визначення обсягу робіт.

За результатами обстеження інспектори відділу безпеки дорожнього руху видали 95 вимог (приписів) на усунення недоліків за порушення правил, норм стандартів щодо утримання вулично-дорожньої мережі.

До адміністративної відповідальності патрульні притягнули 78 осіб, зокрема за ч. 1 ст. 140 КУпАП на 31 особу, за ч. 2 ст. 140 КУпАП на 14 осіб, за ч. 3 ст. 140 КУпАП на 27 осіб, за ч. 4 ст. 140 КУпАП на 3 особи, а за ст. 188-28 КУпАП на 3 особи та за інші порушення, які впливають на безпеку дорожнього руху.

Також інспектори перевірили готовність дорожньо-комунальних організацій до роботи в зимовий період — наявність піщано-сольової суміші, фракційних матеріалів, снігоочисної техніки та її технічний стан.

Нагадаємо, 6 листопада пресслужба патрульної поліції Житомирської області повідомила про те, що за три тижні від початку комісійного огляду доріг у Житомирській області патрульні склали близько 65 протоколів та 70 приписів.

Як повідомляв Житомир.info, з 16 жовтня 2023 року в Житомирській області розпочався черговий етап проведення осіннього комісійного огляду автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція патрульний комісійний огляд дорога яма ремонт вибоїна перевірка 
Матеріали по темі