Події

У лісі на околиці Житомира знайшли дві гранати, правоохоронці з’ясовують обставини

28 November 2023, 15:02

Сьогодні патрульні отримали повідомлення про виявлення боєприпасів, схожих на гранати.

Про це 28 листопада повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Сьогодні, близько 11-ї години патрульні отримали повідомлення про виявлення предметів, ззовні схожих на гранати», - йдеться у повідомленні.

Прибувши на виклик інспектори забезпечили охорону місця події, викликали відповідні служби та слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин події.

У поліції закликали дотримуватись суворих правил під час виявлення предметів, що за зовнішніми ознаками схожі на боєприпаси. Адже нині ми живемо в умовах війни, тому кожен має знати, як діяти у такому разі.

Довідково: про територіальне розташування стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, 23 листопада поліцейські викрили жителя Бердичівського району у незаконному зберіганні боєприпасів. У результаті слідчих дій у будинку чоловіка поліцейські виявили майже три десятки набоїв різного калібру з магазином до автоматичної зброї та предмет, схожий на гранату Ф-1 з підривачем.

Як повідомляв Житомир.info, 20 листопада 2023 року правоохоронці повідомили про те, що у Бердичеві патрульні виявили у чоловіка магазин та кілька десятків патронів до автоматичної зброї. Чоловік пояснив, що це все він випадково знайшов, наразі правоохоронці з’ясовують походження боєприпасів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція поліція боєприпаси зброя граната ліс 
Матеріали по темі