Події

У громаді Житомирської області кілька днів тому обстріляли амбулаторію, збудовану в 2021 році: правоохоронці встановлюють причетних

30 November 2023, 10:10

У селищі Гришківці Бердичівського району обстріляли амбулаторію.

Про це 29 листопада на своїй сторінці у Фейсбуці написала голова Гришковецької громади Ірена Лісова.

«Така довгоочікувана амбулаторія, про яку навіть не мріяли ще 10 років тому в селищі Гришківці,- сьогодні вона, окраса громади, реальний захист жителів, - пошкоджена кулями!!!! Як можна було стріляти? Чим наповнена голова, мовчу вже про душу і совість, такої людини?», - зазначила Лісова.


У коментарі Житомир.info в пресслужбі ГУНП у Житомирській області 30 листопада розповіли, що заяву про пошкодження амбулаторії правоохоронці отримали ще 21 листопада.

«21 листопада до поліції надійшла заява про пошкодження 3-х склопакетів у приміщенні амбулаторії смт Гришківців. На даний триває перевірка щодо встановлення осіб причетних до пошкодження», - проінформувала речниця ГУНП у Житомирській області Вікторія Дубовик.

Нагадаємо, за інформацією сайту ОДА, амбулаторія у смт Гришківці Бердичівського району була відкрита 9 липня 2021 року в рамках програми Президента України «Велике будівництво. А 17 червня 2021 року в ОДА повідомляли, що завершено роботи у приміщенні ще однієї амбулаторії загальної практики сімейної медицини на території Гришковецької громади.


Фото з сайту ОВА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: амбулаторія обстріл куля Гришківці Лісова поліція ГУНП Дубовик 
Матеріали по темі