Влада

Для прикордонників та військової служби правопорядку комунальні підприємства Житомирської міськради купили автомобілі

1 December 2023, 12:35

Комунальні підприємства міської ради за кошт місцевого бюджету закупили автомобілі для військової служби правопорядку та прикордонників.

Про це 30 листопада повідомила пресслужба Житомирської міської ради.

«Зокрема, ТТУ придбало спецтранспорт для ВСП. Працівники військової служби правопорядку кажуть, чекали на таку спецавтівку. Три автомобілі для прикордонників закупило КП «УАШ». Прикордонникам транспорт потрібен для логістичного забезпечення Житомирського загону на рубежах», - йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що в системі «Прозорро» закупівлю КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» спецавтомобіля знайти не вдалося.

Натомість КП «УАШ» за три вантажні автомобілі б/у заплатило 2 млн 404 тис. 754 грн: договір з ФОП Томчук Андрій Михайлович з с.Висока піч підписали 21 листопада 2023 року. З цим підприємцем УАШ співпрацює з 2018 року і за цей час укладено 28 договорів на загальну суму більш ніж 15,6 млн грн.

Нагадаємо, 2 листопада вісім пікапів, які за 10 млн 359 тис. грн купило управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради, передали військовим для посилення захисту об'єктів критичної інфраструктури.

Як повідомляв Житомир.info, на початку жовтня 2023 року комунальне підприємство «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» за майже 2,8 млн грн придбало чотири пікапи для військових.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автомобіль КП міськрада прикордонник ВСП тендер закупівля  
Матеріали по темі