Події

Патрульні відбуксирували Renault зі снігу у Житомирі та двічі допомогли водіям на трасі з ремонтом автомобілів

4 December 2023, 15:18

На вихідних патрульні відбуксирували Renault, що не міг виїхати зі снігу на вулиці Князів Острозьких, а на трасі Київ — Чоп інспектори двічі допомагали водіям з ремонтом автомобілів.

Про це 4 грудня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Вихідними, інспектори витягали авто зі снігової пастки, доставляли потрібні запчастини нашим захисникам у яких дорогою поламалося авто та допомагали замінити пошкоджене колесо», - йдеться у повідомленні

У суботу на вулиці Князів Острозьких під час патрулювання інспектори помітили авто Renault, водій якого не міг самостійно виїхати зі снігової пастки. Патрульні відбуксирували авто та водій продовжив поїздку.

Учора на автодорозі Київ — Чоп інспектори побачили авто, яке стояло на узбіччі з увімкненою аварійною сигналізацією. Допомога патрульних знадобилася, адже на місці усунути неполадок не вдалося, тоді інспектори запросили водія у службове авто та доставили у найближчий магазин автозапчастин у місті Житомир, а потім назад до авто.

Сьогодні вночі, на тій же ж автодорозі, на узбіччі стояло авто ВАЗ. Патрульні зупинилися, щоб запитати чи все в порядку, як виявилося — вчасно. Охоронці порядку швидко допомогли замінити пошкоджене колесо в автівці та водій продовжив свій рух.

Нагадаємо, 2 грудня рятувальники допомагали відбуксирувати автобус в селищі Пулини, а поблизу с. Врублівка Романівської територіальної громади легковий автомобіль з трьома особами з’їхав зі слизької дороги у кювет.

Як повідомляв Житомир.info, вночі з 1 на 2 грудня рятувальники вилучили зі снігових заметів 7 транспортних засобів, з них – дві «швидких».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція патрульний водій сніг ожеледиця замет негода транспорт траса Київ-Чоп допомога порятунок 
Матеріали по темі