Місто

У Житомирі допомогли розшукати дім бабусі, яка загубилася на Домбровського та не пам’ятала місця проживання

5 December 2023, 11:48

Житомирські патрульні попіклувалися про бабусю, яка 4 грудня загубилася.

Про це 5 грудня повідомляє патрульна поліція в Житомирській області.

«Учора, близько 14-ї години, охоронці порядку отримали повідомлення, що на вулиці Домбровського перебуває жінка похилого віку, яка загубилася та не може згадати, де проживає. Поліцейські, які прибули на місце виклику, виявили дезорієнтовану бабусю. Жінка назвала свої дані та додала, що вийшла на прогулянку й загубилася. Патрульні, поспілкувавшись із жінкою, встановили приблизне її місце проживання, запросили до службового авто та поїхали на пошуки помешкання. Невдовзі охоронцям порядку вдалося встановити місце проживання 82-річної громадянки, адже вони зустріли у провулку стурбовану онуку, яка своїми силами розшукувала бабусю. Інспектори доставили їх додому та наголосили онуці, щоб та пильнувала за бабцею. Дякуємо громадянам за небайдужість та вчасний виклик поліції», - йдеться в повідомленні.

Якщо ви помітили людину похилого віку чи дитину, яка виглядає розгубленою, проявіть людяність — поцікавтесь, чи все гаразд, чи пам'ятає особа місце проживання. У разі потреби телефонуйте на 102.

Нагадаємо, 27 листопада завдяки небайдужим громадянам, патрульні допомогли 87-річному дідусеві, який опівночі в мороз заблукав на Покровській, повернутися додому.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 21 листопада 2023 року у Житомирі патрульні повернули додому хлопчика, якого знайшли на зупинці перехожі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція патрульний патрульні бабуся допомога 
Матеріали по темі