Події

Під час пожежі у захаращеній речами квартирі в одній із п’ятиповерхівок Житомира врятували 62-річного чоловіка

5 December 2023, 12:08

Вогнеборці врятували із захаращеної речами квартири у Житомирі 62-річного чоловіка з ознаками отруєння чадним газом.

Про це 5 грудня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«4 грудня о 14:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у квартирі одній із п’ятиповерхівок Житомира сталася пожежа. Рятувальників викликали сусіди, які відчули запах диму», - йдеться у повідомленні.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику у квартирі спостерігалось незначне задимлення. Вони провели розвідку всередині, яка повністю була захаращена речами. В квартирі виявили 62-річного чоловіка з ознаками отруєння чадним газом, якого вивели на сходову клітину. Від допомоги медиків постраждалий відмовився.

Силами двох відділень пожежно-рятувального підрозділу о 15:20 пожежу вдалося локалізувати, а о 15:40 ліквідувати. Вогнем знищено домашні речі на площі 5 кв. м. Подальшого розповсюдження вогню рятувальники не допустили. Ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем.

Нагадаємо, 30 листопада під час ліквідації пожежі врятовано чоловіка. Подія сталася у житловому будинку у с. Радчиці Гладковицької територіальної громади Коростенського району.

Як повідомляв Житомир.info, за добу 29 листопада 2023 року рятувальники ліквідували три пожежі у житлових будинках та господарчих спорудах. На одній з них сусіди врятували пенсіонера з опіками обличчя та кінцівок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа рятувальник квартира чоловік порятунок багатоповерхівка задимлення чадний газ 
Матеріали по темі