Події

Під час пожежі у селі Житомирської області загинула 85-річна жінка

5 December 2023, 13:49

Звягельський район: порушення правил користування пічним опаленням призвело до загоряння в оселі та загибелі жінки.

Про це 5 грудня повідомляє ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«5 грудня о 10:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку у с. Велика Цвіля Ємільчинської територіальної громади Звягельського району. Телефонували сусіди, які побачили дим, що йшов з-під даху будинку. Ще до приїзду рятувальників вони самостійно витягнули з оселі 85-річну жінку без ознак життя», - йдеться в повідомленні

По прибуттю на місце події бійців ДСНС дах оселі був повністю охоплений вогнем. Силами рятувальників об 11:22 пожежу локалізовано та о 12:05 - ліквідовано. Вогнем знищено дах та перекриття оселі на площі 90 кв.м.

«Ймовірно, займання сталося через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Остаточна причина пожежі та усі обставини події встановлюються фахівцями», - повідомляє ДСНС.

Нагадаємо, 4 грудня вогнеборці врятували із захаращеної речами квартири у Житомирі 62-річного чоловіка з ознаками отруєння чадним газом.

Як повідомляв Житомир.info, 10 листопада 2023 року уночі в Житомирі сталася пожежа у квартирі на п’ятому поверсі. На ліжку рятувальники виявили тіло 64-річного господаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС загиблий піч рятувальник вогнеборці  
Матеріали по темі