Місто

В останню путь провели ще одного військового з Житомира, який загинув при виконанні бойового завдання на Донеччині

5 December 2023, 16:03

У Житомирі поховали Дмитра Торгонського, який загинув 2 грудня на Донеччині, виконуючи бойове завдання.

Про це 5 грудня повідомляє Житомирська міська рада.

«На щиті повернувся Герой... Торгонський Дмитро Валентинович (26.09.1992 — 02.12.2023). Народився у Житомирі. Спочатку навчався у ЗОШ №19, а в старших класах здобував знання в Обласному педагогічному ліцеї. Далі навчався в Житомирському державному університеті ім. І. Франка, паралельно закінчив військову кафедру, отримавши звання лейтенанта. З 2015 року на захисті України від російських окупантів. Після демобілізації служив у Коростишівському РТЦК. Із початком повномасштабної агресії рф став до лав ЗСУ. Єдиний син у батьків. Мав маленького сина. Героїчно загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині…», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 5 грудня в Житомирі попрощалися також із лейтенантом Олександрем Рафальським, який з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну добровільно став на захист Батьківщини від російських загарбників і загинув теж 2 грудня 2023 року.

Як повідомляв Житомир.info, 4 грудня 2023 року в Житомирі попрощалися з Дмитром Чумаком, який з квітня 2022 року добровільно став на захист Батьківщини від російських загарбників і загинув на фронті майже пів року тому.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: загиблий війна військовий захисник військовослужбовець Торгонський 
Матеріали по темі