Місто

Допуск батьків до святкування новорічних свят у навчальних закладах Житомира обмежать, - департамент освіти

6 December 2023, 14:06

Управління охорони здоров’я міської ради рекомендує закладам освіти організувати щоденну ранкову перевірку температури у дітей. А допуск батьків до святкування новорічних свят буде обмежено.

Про це 6 грудня у своєму Telegram-каналі інформує департамент освіти Житомирської міської ради.

«У закладах освіти Житомирської ОТГ розпочався цикл новорічних свят. Водночас за інформацією МОЗ у трьох областях, в тому числі і Житомирській, зареєстровано перевищення епідемічного порогу щодо захворюваності на ГРВІ, грип та Covid-19. Як зазначають в управлінні охорони здоров’я міської ради, зростання захворюваності на ГРВІ головним чином відбувається за рахунок збільшення випадків серед дітей віком 5-14 років», - йдеться у повідомленні.

Тож з метою запобігання розповсюдження захворюваності, управління охорони здоров’я міської ради рекомендувало організувати щоденний ранковий прийом дітей медичним працівником з термометрією, своєчасну ізоляцію осіб з підозрою на захворювання, а також рекомендувало обмежити проведення спортивних, культурно-масових та інших видовищних заходів, особливо в закритих приміщеннях.

Враховуючи наказ управління охорони здоров’я, допуск батьків до святкування новорічних свят буде обмежено. Водночас, як і раніше, працівники закладу знімуть для батьків відео, як відбувалося свято.

Нагадаємо, за тиждень із 27 листопада по 3 грудня у Житомирській області на грип, ГРВІ та COVID-19 захворіли 9129 осіб, з них 5629 – діти (62%).

Як повідомляв Житомир.info, станом на кінець листопада 2023 року в Житомирській області зафіксували перевищення епідпорогу захворюваності на ГРВІ, грип та COVID-19.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: департамент освіти учень ліцей дитсадок свято Новий рік захворювання ГРВІ грип коронавірус 
Матеріали по темі