Події

Під час пожежі у підвалі дев’ятиповерхівки на одній з вулиць Житомира врятували 55-річного чоловіка

8 December 2023, 11:16

У Житомирі під час пожежі, що сталася у підвалі багатоповерхівки на вулиці Героїв Крут, рятувальники допомогли 55-річнному чоловіку покинути приміщення.

Про це 8 грудня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області

«7 грудня о 20:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у підвалі дев’ятиповерхового житловому будинку в м. Житомир. На місці події бійці ДСНС встановили, що всередині спостерігається сильне задимлення. Під час проведення розвідки в підвалі ланкою газодимозахисної служби був виявлений 55-річний чоловік», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники вивели його на свіже повітря та передали медикам. Від госпіталізації чоловік відмовився.

Зусиллями двох відділень рятувальників менше ніж за пів години пожежу вдалося ліквідувати. Вогонь знищив сміття на площі 2 кв. м. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що подія сталася на вулиці Героїв Крут.

Нагадаємо, 4 грудня вогнеборці врятували із захаращеної речами квартири у Житомирі 62-річного чоловіка з ознаками отруєння чадним газом.

Як повідомляв Житомир.info, 30 листопада 2023 року під час ліквідації пожежі врятовано чоловіка. Подія сталася у житловому будинку у с. Радчиці Гладковицької територіальної громади Коростенського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС рятувальник пожежа вогонь будинок квартира підвал задимлення  
Матеріали по темі