Події

Водійка BMW у Житомирі на вулиці Домбровського збила 63-річну жінку-пішохода: постраждала потрапила до лікарні

8 December 2023, 11:29

У Житомирі в ДТП травмовано жінку-пішохода: поліцейські з’ясовують обставини.

Про це 8 грудня інформує Житомирське районне управління поліції.

«Подія сталася 7 грудня близько 15:00 по вулиці Домбровського в обласному центрі. Попередньо, 37-річна водійка автомобіля «BMW», рухаючись у напрямку вулиці Юрка Тютюнника, здійснила наїзд на жінку, яка у той час переходила дорогу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід, 63-річна містянка, отримала тілесні ушкодження та була ушпиталена до лікарні», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі Житомирського райуправління поліції за вказаним фактом проводять перевірку.

Водночас поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху до обачності на слизькій дорозі.

«Нагадуємо, що в ожеледицю значно збільшується гальмівний шлях автомобілів, а на слизькій дорозі є загроза втрати контролю над автомобілем. Тому водіям варто дотримуватися дистанції, рухатися з постійною швидкістю. Заздалегідь знижуйте швидкість перед поворотами і перехрестями, а також світлофорами і нерегульованими пішохідними переходами. Подбати про власну безпеку просимо і пішоходів. Рухайтеся тротуарами з обережністю, переходьте дорогу тільки в установлених для цього місцях. Не виходьте на проїжджу частину перед автомобілем, що рухається», - наголошують поліцейські.

Нагадаємо, увечері 5 грудня поруч з АЗС у с. Сінгури Житомирського району, 50-річний водій Opel збив пішохода: 39-річний чоловік потрапив до лікарні.

Як повідомляв Житомир.info, вдень 31 жовтня 2023 року у Житомирі на вулиці Вітрука водійка Volkswagen збила пішохода: 49-річна жінка з травмами потрапила до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП наїзд Домбровського поліція пішохід наїзд на пішохода патрульний 
Матеріали по темі