Події

У селі Житомирської області на пожежі в будинку загинули троє дітей до 5 років, їх мати отримала опіки

8 December 2023, 16:28

У селі Вербівка Коростенського району на пожежі в будинку загинули троє дітей, їх мати отримали опіки.

Про це 8 грудня повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«Сьогодні о 13:32 за екстреним номером “101” надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Вербівка Коростенського району, де проживає жінка з 3-ма дітьми. Оперативно на місце події було скоординовано два відділення рятувальників. Керівник гасіння по прибуттю прийняв рішення викликати на допомогу працівників МПО с. Білокоровичі, а селяни ще викликали МПО с. Великий Дивлин. Під час гасіння пожежі в дальній кімнаті бійці ДСНС виявили тіла трьох дітей (віком від 2 до 5 років). Їх мати отримала опіки», - йдеться в повідомленні.

Пожежу локалізували о 14:04, ліквідовано о 15:00. Вогнем знищено покрівлю будинку та частково перекриття, що впало всередину. Ймовірно причина займання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Нагадаємо, 18 жовтня зранку у Бердичеві на пожежі у квартирі загинуло півторамісячне немовля, двох старших дітей 2020 та 2022 років народження вдалося врятувати, поліція встановлювала обставини. Згодом цього ж дня відбулося термінове засідання виконавчого комітету: на їхній розгляд, з-поміж інших, виносився проєкт рішення про негайне відібрання дітей від матері у зв’язку із загрозою їхньому життю та здоров’ю.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 25 серпня 2023 року у селищі Пулини Житомирського району під час ліквідації пожежі в будинку виявили тіло 13-річної дитини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальник загиблий дитина діти 
Матеріали по темі