Місто

На вулиці Східній у Житомирі підлітки пошкодили живу ялинку та вкрали з неї гірлянду: поліція розшукує причетних

11 December 2023, 16:48

До редакції Житомир.info звернувся читач, який розповів, що у п’ятницю, 8 грудня, у Житомирі вандали пошкодили живу прикрашену ялинку, а гірлянду з неї вкрали.

«Прошу допомогти встановити особи юних вандалів, які 8 грудня 2023 року у дворі будинку вул. Східна, 68 пошкодили живу багаторічну ялинку. Діти - злочинці! Якщо зараз з ними не проведуть відповідну роботу - завтра вони підуть грабувати квартири», - написав житомирянин Богдан.

Чоловік надіслав до редакції відео події та фото і розповів, що звернувся до поліції.

У поліції розповіли, що винних розшукують.

«9 грудня до поліції надійшло звернення щодо неправомірних дій невідомих осіб по вулиці Східній у місті Житомирі. 40-річний містянин розповів, що напередодні двоє незнайомців (вочевидь, підлітків) пошкодили ялинку, яка росте неподалік будинку, та забрали гірлянду. Нині правоохоронці Житомирського районного управління поліції встановлюють обставини вчинення діяння та причетних до нього осіб», - розповіла у коментарі Житомир.info речниця ГУНП України у Житомирській області Вікторія дубовик

Нагадаємо, чоловіка, який у серпні 2022 року в Житомирі робив зарубки на деревах, визнали винним у хуліганстві та умисному пошкодженні майна, але неосудним через психічний розлад, і призначили примусове лікування.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2023 року у Житомирі суд ухвалив вирок місцевому жителю, який наприкінці червня цього року «господарював» на військовому кладовищі: забрав лампадку та зняв прапори з могил полеглих захисників. За скоєне чоловіка засудили до 4 років позбавлення волі з випробуванням строком 2 роки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вандал ялинка поліція гірлянда розшук Східна діти пошкодження дерево підлітки 
Матеріали по темі