Місто

Патрульні показали, як у Житомирі евакуйовували постраждалих під час пожежі у багатоповерхівці на Маликова

12 December 2023, 18:07

Житомирські патрульні показали запис відео, зробленого під час евакуації постраждалих на пожежі у багатоповерхівці.

Відео опублікували 12 грудня на сторінці патрульної поліції Житомирської області у facebook.

«Патрульні допомогли евакуювати постраждалих під час пожежі. Днями нам надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир у багатоповерхівці. За лічені хвилини інспектори вже були на місці події. Поліцейські Роман Сейко та Володимир Носальський відразу кинулися на допомогу громадянам. Разом із рятувальниками та медиками евакуювали потерпілих під час пожежі до карети швидкої медичної допомоги. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу. На місці працювали й медики, які оглядали мешканців будинку. Дякуємо колегам за оперативні та професійні дії», - йдеться в повідомленні.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що у відео йдеться про пожежу, яка сталася 10 грудня на шостому поверсі трикімнатної квартири на вулиці Маликова.

Нагадаємо, 10 грудня у Житомирі під час пожежі у квартирі травмувалося подружжя: чоловік та дружина отримали опіки та отруїлися чадним газом.

Як повідомляв Житомир.info, 8 грудня 2023 року під час гасіння пожежі в приватному житловому будинку в с. Вербівка Коростенського району в дальній кімнаті бійці ДСНС виявили тіла трьох дітей (віком від 2 до 5 років), їхня мати потрапила до лікарні з опіками. Поліція розпочала досудове розслідування за ч. 2 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) КК України: за попередніми висновками причиною займання стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа патрульний Маликова евакуація опік поліція квартира подружжя постраждалий 
Матеріали по темі