Події

Водій Peugeot наїхав на 48-річну жінку-пішохода у райцентрі Житомирської області: постраждала у лікарні

13 December 2023, 17:57

Жителька Коростеня отримала травми у ДТП: поліція з’ясовує обставини.

Про це 13 грудня інформує Коростенське районне управління поліції.

«12 грудня близько 9:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Грушевського автомобіль «Peugeot» травмував жінку-пішохода. На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського райуправління. Поліцейські встановили, що водій авто, 71-річний містянин, рухаючись вулицею міста, здійснив наїзд на жінку, яка перетинала проїзну частину. Травмовану 48-річну коростенку з місця події було ушпиталено до травматологічного відділення міської лікарні. Автомобіль поліцейські вилучили», - йдеться в повідомленні.

Слідчими розпочате досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські вкотре нагадують: дотримуйтесь Правил дорожнього руху! Наближаючись до пішохідного переходу, знижуйте швидкість. Пам’ятайте, що у населених пунктах рух транспортних засобів не повинен перевищувати 50 км/год.

Нагадаємо, 12 грудня у Коростені водій Chevrolet на пішохідному переході збив 8-річного хлопчика. Дитина потрапила до реанімації.

Як повідомляв Житомир.info, 8 грудня 2023 року у Житомирі на вулиці Домбровського водійка BMW збила 63-річну жінку-пішохода. Внаслідок ДТП постраждала потрапила до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція наїзд аварія наїзд на пішохода Коростень патрульний водій авто 
Матеріали по темі