Події

У райцентрі Житомирської області внаслідок зіткнення Hyundai та Subaru травмувалися четверо людей

14 December 2023, 11:15

У Бердичеві 13 грудня травми у ДТП отримали четверо людей, поліція з’ясовує обставини.

Про це 14 грудня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Бердичівський районний відділ поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась 13 грудня близько 12:10 по вул. Козацькій у райцентрі. Попередньо, водій автомобіля «Hyundai Tucson», 59-річний житель Вінниччини, виїжджаючи з другорядної дороги на головну та виконуючи маневр повороту, здійснив зіткнення з автомобілем «Subaru Forester» під керуванням 34-річного бердичівлянина. Унаслідок ДТП обидва водії та їх пасажири отримали травми різного ступеню тяжкості. Керманича та 49-річного пасажира «Hyundai Tucson» ушпиталили», - йдеться в повідомленні.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, ввечері 9 грудня в Житомирі на регульованому перехресті вулиць Івана Мазепи – Бориса Тена сталася ДТП, яка обмежила рух трамваїв.

Як повідомляв Житомир.info, 8 грудня 2023 року у Житомирі на перехресті вулиці Покровської та проспекту Незалежності сталася ДТП: водій Lexus проігнорував червоний сигнал світлофора, протаранив Skoda та вилетів на тротуар.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія зіткнення постраждалий 
Матеріали по темі