Події

До соцслужби райцентру Житомирської області 31-річна жінка принесла психотроп

14 December 2023, 18:04

Принесла психотроп до соцслужби: поліцейські вилучили наркотики у звягелянки.

Про це 14 грудня повідомляє Звягельський районний відділ поліції.

«13 грудня поліцейські сектору протидії домашньому насильству Звягельського райвідділу отримали повідомлення про те, що до міського центру соціальних служб прийшла жінка, яка перебуває там на обліку, та підозріло себе поводить. Відтак інспектори виїхали на місце події. Під час спілкування з 31-річною місцевою жителькою правоохоронці з’ясували, що вона має при собі 2 згортки, ймовірно, з психотропами», - йдеться в повідомлення.

Тож на місце події було викликано слідчо-оперативну групу райвідділу, працівники якої задокументували усі обставини та вилучили виявлене.

«Надалі за місцем проживання жінки поліцейські провели невідкладний обшук, у ході якого виявили ще кілька пакунків з наркотичними речовинами. Містянка пояснила, що усе зберігала для власних потреб. Усе вилучене буде направлено на дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС», - повідомляють правоохоронці.

Нині за вказаним фактом поліцейські Звягельського райвідділу розпочали кримінальне провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Триває подальше досудове розслідування.

Водночас правоохоронці нагадують: за чинним законодавством подібні дії тягнуть за собою покарання від штрафу й до позбавлення волі.

Нагадаємо, 21 листопада підозру за кількома статтями повідомили організованій злочинній групі, яка у складі трьох чоловіків та жінки протягом квітня-червня 2023 року систематично виготовляла психотропну речовину. «Товар» збували наркозалежним мешканцям Житомира

Як повідомляв Житомир.info, у Радомишлі 8 серпня поліцейські провели санкціонований обшук у квартирі подружжя, у яких виявили пів кілограма психотропів двох видів, електронні ваги та понад 60 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотик наркоман психотроп поліція обшук наркоманка 
Матеріали по темі