Суспільство

Мокрий сніг та до 5 градусів тепла: чим потішать жителів Житомирської області вихідні на екваторі останнього місяця року

15 December 2023, 13:31

Вихідними, 16 та 17 грудня, очікується мокрий сніг, місцями на дорогах ожеледиця. Стовпчики термометрів показуватимуть вночі до 6 градусів морозу, а вдень – до 5 градусів тепла.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

16 грудня, субота

По Житомиру: Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла.

По області: Хмарно. Вночі без істотних опадів. Вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

17 грудня, неділя

Хмарно. Вночі мокрий сніг та дощ. Вдень невеликий дощ та мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 0-5° тепла.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків на тижні з 12 по 15 грудня до Житомирської області прийшло потепління. Вночі та вдень температура була стабільною та коливалася від -3° до +3° градусів за Цельсієм. Місцями йшов невеликий мокрий сніг та дощ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода прогноз погоди синоптик мокрий сніг сніг зима 
Матеріали по темі