Події

Поліція просить відгукнутися свідків смертельної ДТП, яка сталася біля райцентра Житомирської області

16 December 2023, 14:52

Триває розслідування загибелі у ДТП чоловіка на Звягельщині: слідчі просять відгукнутися свідків та очевидців.

Про це 16 грудня повідомляє Звягельський районний відділ поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 грудня на автодорозі Київ-Чоп, поблизу с. Наталівки. Правоохоронці збирають важливу для розслідування інформацію та просять відгукнутися всіх, хто може володіти такими відомостями. За відомими обставинами, 33-річний житель столиці, керуючи вантажним автомобілем «Iveco», здійснив наїзд на 41-річного жителя м. Звягеля, який перебував на проїзній частині.У результаті від отриманих травм чоловік загинув», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі поліції з’ясовують усі обставини ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 186 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

«Шановні громадяни! Якщо ви стали свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз вказане місце події ввечері 13 грудня та маєте записи з відео реєстратора або володієте іншою інформацією, що може бути важливою для слідства, просимо звернутися до Звягельського райвідділу поліції (м. Звягель, вул. Івана Франка, 3а) або зателефонувати за номером 093-462-99-16 або 102», - звертаються правоохоронці.

Нагадаємо, 13 грудня на трасі Київ-Чоп у Звягельському районі вантажний автомобіль Iveco збив пішохода. Від отриманих травм чоловік загинув.

Як повідомляв Житомир.info, 12 грудня у Коростені 71-річний водій Peugeot наїхав на 48-річну жінку-пішохода, постраждала потрапила до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Київ-Чоп патрульний наїзд смертельна ДТП наїзд на пішохода пішохід поліція 
Матеріали по темі