Новини компаній

Три банківських послуги, які необхідні для інтернет-магазину

18 December 2023, 12:21

Онлайн-торгівля – це один з найпривабливіших видів бізнесу в Україні, тому більшість підприємців починають свій шлях саме з неї. Але щоб створити законну та прибуткову справу однієї ідеї недостатньо. Майбутньому бізнесмену треба розв’язати низку організаційних питань. Серед них – вибрати банк для відкриття рахунку і налаштувати його ключові функції.

Розберемось, як у Райффайзен Банку спрощують ці завдання та допомагають підприємцям зароблять з перших ж днів діяльності.

Вигідний рахунок

Співпраця з Райф-банком починається з того, що ви звертаєтесь з проханням відкрити рахунок ФОП. Щоб стати бізнес-клієнтом банку, не обов'язково звертатись у відділення. Відкрити рахунок ФОП можна дистанційно на сайті фінустанови. Для цього треба мати додаток Дія на смартфоні, та заповнити всі поля у формі реєстрації. Відкривати рахунок краще з комп'ютера. Так буде зручніше, ніж з телефону.

Перші три місяці обслуговування нового бізнес-клієнта безоплатні, абонплата нараховується тільки з четвертого місяця використання і становить лише 150 гривень на місяць.

Крім банківського рахунку, ви отримаєте безліч можливостей для розвитку та комфортної роботи:

  • віртуальні дебетові картки для бізнесу і особистого користування;
  • підключення до еквайрингу;
  • право орендувати термінал для офлайн-торгівлі.

Ви також маєте змогу самостійно і цілодобово контролювати рух грошей на рахунку, керувати налаштуваннями і лімітами та створювати заявки на кредитування через спеціальний додаток Raiffeisen Business Online.

Безпечні валютні операції

В умовах, коли значна частина українців знаходиться за кордоном, ще актуальнішими стають валютні рахунки. Вони дозволяють не лише дізнатись курс євро в Україні, або курс долара, а також і приймати валютні платежі від клієнтів з-за кордону. Таким чином люди, які тимчасово виїхали з України, теж зможуть у вас щось купувати. Або ж ви можете продавати свої товари чи послуги іноземцям.

Зберігати кошти можна в валюті, або конвертувати їх в гривню і перевести на гривневий рахунок для подальших особистих чи бізнесових витрат.

Онлайн-платежі

Тим, хто відкриває рахунок для бізнесу в Райффайзен Банку, вигідно відразу підключити інтернет еквайринг, щоб з перших днів роботи інтернет-магазину безпечно та вигідно приймати платежі онлайн. Клієнти точно оцінять зручність такого способу оплати, адже це набагато простіше, ніж вводити реквізити для оплати товарів.

Крім цього, замовники зможуть обирати та оплачувати товари цілодобово, не орієнтуючись на графік роботи онлайн-магазину.

Еквайринг є простим у підключенні і налаштуванні, а також дуже надійним, адже всі транзакції в ньому захищені прогресивними програмними рішеннями. Зважаючи на зручність використання еквайрингу, сума комісії зовсім несуттєва – усього 1,5% з кожної транзакції.

Тож якщо ви плануєте відкриття інтернет-магазину або вже маєте власний онлайн-майданчик, обов’язково реєструйте рахунок у Райффайзен Банку. Його функціонал позитивно відіб’ється на прибутковості вашої справи.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: банк 
Матеріали по темі