Новини компаній

Підбір та купівля ліків на сайті «Zdorovi»

19 December 2023, 10:05

Пошук потрібного лікарського препарату може бути складною проблемою для людини. Іноді доводиться ходити по всіх аптеках міста, сподіваючись на пошук потрібних ліків. Це втомлює та не підвищує якість здоров'я. Найкраще пошуком зайнятися в режимі онлайн та сервіс «Zdorovi» в цьому випадку є найкращим варіантом.

З'являється можливість швидко перевірити наявність препарату в тій чи іншій аптеці, дізнатися про актуальну ціну та умови доставки або самовивезення. Вже після першого відвідування сайту zdorovi.ua кожен користувач зрозуміє, як робити вибірку та пошук, що враховувати в цьому випадку і на які моменти варто звертати увагу. У каталозі представлені класичні лікарські препарати, товари для гігієни, різноманітні медичні інструменти та аксесуари.

Як оформити замовлення?

Процедура пошуку ліків та подальшої покупки зводиться до виконання наступних дій:

  • Введення назви препарату у рядок пошуку;
  • Перевірка наявності та вартості в аптеках міста;
  • Вибраний товар додати до списку;
  • Ввести потрібну аптеку у списку або вибрати на карті;
  • Перевірити наявність потрібних ліків та натиснути на кнопку «Замовити»;
  • Дочекатись повідомлення про готовність видачі замовлення та забрати його.

Процедура пошуку максимально проста, адже можна використовувати комерційну назву препарату, активну діючу речовину, вивчити склад, категорію та виробника. Проходити попередньо реєстрацію не потрібно, але з її допомогою можна прискорити процес вибору і замовлення, щоб надалі повторно не вводити дані.

Перевірка та аналіз цін

Достатньо зручно використовувати при пошуку карту, де відображаються всі аптеки міста. Бронювання кількох позицій можливе за допомогою списку, куди заздалегідь кожен товар потрібно додавати. Також списки допоможуть додати відразу кілька товарних позицій із різних аптек і тим самим купити саме там, де дешевше.

Якщо конкретний препарат або форма випуску не підходять, можна знайти аналоги. У цьому випадку порівнюється лікарський ефект, дозування та інші відмінності. Кожен препарат має розділ довідкової та повної інформації.

Переваги сервісу Zdorovi

Головна перевага – можливість за лічені хвилини знайти потрібні ліки, оцінити їх і в результаті оформити замовлення. Бувають ситуації, коли конкретні лікарські позиції дефіцитні і знайти їх можна в аптеках інших міст. І тут оформляється доставка. Потрібно врахувати, що окремі категорії препаратів видаються виключно за рецептом.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Zdorovi 
Матеріали по темі