Місто

На 70-му році життя помер депутат трьох скликань Житомирської обласної ради

19 December 2023, 17:45

На 70-му році життя відійшов у вічність депутат трьох скликань Житомирської обласної ради Володимир Дідківський.

Про це 19 грудня повідомила пресслужба Житомирської обласної ради.

«Сьогодні, 19 грудня, на 70-му році життя перестало битися серце Героя України, заслуженого працівника сільського господарства України, депутата трьох скликань Житомирської обласної ради Володимира Олександровича Дідківського. Володимир Дідківський народився 7 листопада 1953 року у смт Корнин Попільнянського району Житомирської області. Закінчив Українську сільськогосподарську академію, за спеціальністю - зооінженер. З 2000 року очолював приватну агрофірму «Єрчики». З квітня 2006 року був головою постійної комісії з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села Житомирської обласної ради», - йдеться у повідомленні.


Фото Житомирської обласної ради

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток області, становлення та розвиток місцевого самоврядування, високий професіоналізм Володимир Дідківський у 2002 році нагороджений Почесною грамотою обласної ради із занесенням до Книги пошани Житомирської обласної ради.

Як повідомляв Житомир.info, 30 листопада 2023 року помер почесний громадянин міста Житомир Острожинський Валентин Євгенович.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Дідківський облрада обласна рада поховання 
Матеріали по темі