Події

Під колесами Chery у громаді Житомирської області загинув 52-річний чоловік

20 December 2023, 10:54

Слідчі поліції розслідують ДТП зі смертельним травмуванням чоловіка на Попільнянщині.

Про це 20 грудня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Подія сталася у Квітневій громаді 19 грудня близько 18:00. На місці події працювали слідчо-оперативні групи слідчого управління та відділення поліції №2 (Попільня) Житомирського райуправління поліції ГУНП в області. Попередньо, 21-річний водій автомобіля «Chery», житель обласного центру, здійснив наїзд на чоловіка, який в той час знаходився на проїзній частині дороги. Внаслідок ДТП від отриманих травм 52-річний місцевий житель загинув на місці події. За висновками медичного освідування керманич автомобіля був тверезий», - йдеться в повідомленні.

Слідчі встановлюють обставини події в межах відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Водночас поліцейські закликають громадян дотримувати правил дорожнього руху.

«Шановні водії, нагадуємо, що у населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється зі швидкістю не більше 50 км/год. У житлових і пішохідних зонах швидкість руху не повинна перевищувати 20 км/год. Пішоходи повинні використовувати у темну пору доби світловідбивні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо) або бути в одязі, який має такі елементи, адже це дозволить бути помітними в умовах недостатньої видимості для водіїв», - повідомляють правоохоронці.

Нагадаємо, у Бердичеві поліція розслідує ДТП, у якій 16 грудня загинув велосипедист.

Як повідомляв Житомир.info, у селі Березівка Житомирського району зранку 3 листопада 2023 року Mercedes-Benz здійснив наїзд на 18-річну дівчину, потерпіла загинула на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція наїзд аварія наїзд на пішохода патрульний водій авто 
Матеріали по темі