Події

Під ялинкою на території АЗС у селі Житомирської області виявили гранату, правоохоронці встановлюють походження боєприпасу

21 December 2023, 09:33

На території АЗС у Житомирській області виявили гранату та підривач до неї. Поліцейські встановлюють походження боєприпасу.

Про це ввечері 20 грудня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«Сьогодні о 09:26 до відділення поліції № 3 (Радомишль) Житомирського РУП надійшло повідомлення від керівника АЗС, жителя м. Коростишева про те, що на території автозаправки, під ялинкою, виявлено гранату», - йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативна група та вибухотехніки, які прибули на місце, виявили гранату типу «Ф-1» та підривач до неї. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ МВС. Наразі поліцейські встановлюють походження та обставини, через які вибуховий пристрій потрапив на територію громадського місця.

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення передбачена ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Також поліцейські нагадують, що у разі виявлення будь-яких вибухових пристроїв категорично забороняється торкатися та рухати їх. Повідомляйте про це на спецлінію «102».

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що гранату виявили на запраці в селі Кочерів Радомишльської громади.

Нагадаємо, 15 грудня патрульні отримали повідомлення про виявлену гранату на одній з вулиць у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 28 листопада 2023 року патрульні отримали повідомлення про виявлення боєприпасів у лісі на околиці Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АЗС заправка граната боєприпас зброя с.Кочерів підривач 
Матеріали по темі