Суспільство

Київстар скасовує наступну плату за тариф для всіх своїх користувачів та виділяє 100 млн грн на потреби ЗСУ

21 December 2023, 12:19

Станом на 21 грудня Київстар відновив надання всіх основних базових сервісів своїм клієнтам.

Про це 21 грудня Житомир.info повідомили у пресслужбі компанії «Київстар».

«Спеціалісти компанії працювали безперервно, аби якнайшвидше повернути абонентам можливість користуватися усіма послугами зв’язку на всій території України та за кордоном після наймасштабнішої в історії глобального телеком-ринку хакерської атаки. Для того, щоб висловити подяку своїм абонентам за їх підтримку та довіру, компанія скасовує планову плату за тариф для всіх своїх користувачів», - йдеться в повідомленні.

  • Абонентам передплати, контракту та контрактним абонентам з послугою «Домашній Інтернет» не буде списано планову плату за пакет послуг у період із 22 грудня по 21 січня;
  • Користувачам «Домашній інтернет» від Київстару та «ВСЕ РАЗОМ» не буде списано планову плату за пакет послуг з 1 по 31 січня;
  • Для корпоративних клієнтів Київстар буде надана знижка 100% на плату за тариф із використанням послуг мобільного зв’язку, фіксованого інтернету, передачі даних та телефонії з 1 по 31 січня.

Ознайомитись із докладною інформацією щодо пропозицій можна за посиланням.

Окрім цього, компанія виділяє 100 000 000 грн на потреби ЗСУ. Докладніше про цільове призначення коштів Київстар повідомить згодом.

«Ми вдячні всім нашим клієнтам, партнерам, державним органам, а особливо СБУ, за те, що в такій критичній ситуації продовжували підтримувати та вірити в нас. У соцмережах ми бачили багато пропозицій перенаправити персональні компенсації клієнтів на допомогу ЗСУ. Ми вирішили не обирати – компенсації чи донат. Тому, окрім скасування плати за тариф, Київстар виділяє 100 мільйонів грн на потреби ЗСУ», - прокоментував Президент компанії Київстар, Олександр Комаров.

Довідково:

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на вересень 2023 року обслуговував понад 24 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги з використанням широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G, Big Data, Cloud solutions, сервіси для кіберзахисту, цифрове ТБ та ін. Київстар допомагає абонентам, суспільству і країні долати складнощі воєнного часу. Від початку повномасштабної війни компанія виділила понад 1,4 млрд грн допомоги на гуманітарні потреби ЗСУ, суспільства, абонентів. Єдиний акціонер Київстару – міжнародна Група VEON (штаб-квартира в Нідерландах).

Нагадаємо, зранку 12 грудня 2023 року у мобільного оператора «Київстар» стався технічний збій, у результаті якого стали недоступні послуги зв`язку та доступу в інтернет у частини абонентської бази. Спеціалісти компанії працювали над усуненням проблеми. Згодом, в обідню пору в Мінцифри повідомили, що користувачі «Київстар» не можуть перейти на інших операторів, оскільки збій у мережі оператора вплинув на національний роумінг. Пізніше у компанії «Київстар» проінформували, що збій трапився через потужну хакерську атаку, абонентам обіцяли компенсацію. Спеціалісти компанії одразу розпочали відновлення сервісів, і станом на 20.00 год 12 грудня 2023 року частково відновили роботу послуг фіксованого зв`язку. Повністю зв’язок абонентам пообіцяли відновити 13 грудня.

Як повідомляв Житомир.info, 14 грудня 2023 року у компанії «Київстар» повідомляли про те, що майже відновили мережу «Домашній інтернет», але досі працюють над зв’язком та мобільним інтернетом.

13 грудня о 18.00 компанія «Київстар» розпочала роботу над відновленням голосового зв’язку по всій Україні. Цього ж дня у Житомирі біля магазинів мобільних операторів були черги, а у соцмережах активізувалися шахраї.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Київстар плата тариф ЗСУ інтернет зв'язок  
Матеріали по темі