Події

Поліція встановлює особу загиблого чоловіка, тіло якого виявили біля залізничного переїзду у райцентрі Житомирської області

21 December 2023, 12:46

У Бердичеві неподалік залізничного переїзду виявили тіло чоловіка. Поліція встановлює особу загиблого.

Про це 21 грудня повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«20 грудня до Бердичівського районного відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла невідомого чоловіка неподалік залізничного переїзду у райцентрі. За попереднім висновком, смерть чоловіка настала внаслідок травмування потягом», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановлюють особу загиблого та просять відгукнутися громадян, які володіють будь-якими відомостями щодо нього.

Його прикмети: вік приблизно 50-60 років, зріст близько 169 см, худорлявої тілобудови, волосся темне коротке, обличчя овальне, ніс широкий, губи тонкі, наявні вуса.

Був одягнений у куртку темно-синього кольору із червоними вставками на рукавах, сині джинси з коричневим ременем, чорні спортивні штани, спортивну кофту синього кольору, бежевий в’язаний светр, білу футболку із чорними смужками, спідню білизну синього кольору та коричневі черевики 42-го розміру.

Наразі поліція встановлює причини та обставини смертельного травмування людини на залізниці у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України.

Правоохоронці закликають, повідомити до поліції, якщо ви володієте будь-якою інформацією про особу чоловіка та обставини його загибелі за телефонами: 067-526-83-64, 098-596-64-80 або 102.

Нагадаємо, вночі 6 листопада в Андрушівській громаді поїзд збив 78-річну жінку, від отриманих травм пенсіонерка загинула.

Як повідомляв Житомир.info, 15 вересня 2023 року у селі Ірша Вишевицької громади під потяг потрапила 72-річна жінка, потерпіла загинула на місці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція розшук поїзд потяг залізничний перехід колія тіло загиблий Бердичів 
Матеріали по темі