Місто

У Житомирі склали припис через ремонт фасаду будинку на Театральній без дозвільних документів

21 December 2023, 17:01

У Житомирі склали припис через ремонт фасаду будинку на Театральній, який почали ремонтувати без дозвільних документів.

Про це 21 грудня повідомила головна архітекторка Житомира Ольга Бронштейн у facebook.

«Сьогодні було проведено виїзну комісію Департаментом містобудування та земельних відносин зі спеціалістом муніципальної поліції міста Житомира. У результаті Департаментом було складено акт огляду фасаду будинку (з описом порушень) на вулиці Театральній. Муніципальна поліція вручила припис про адміністративне правопорушення з питань благоустрою. Для виконання робіт не було погоджено паспорт опорядження фасаду в департаменті. Будь-які роботи на фасаді будівель без погодження паспорта опорядження фасаду вважаються незаконними! Чекаємо на власника приміщення із паспортом опорядження фасаду в департаменті, аби узгодити всі роботи, які зроблять будівлю краще, а не погіршать її стан і вигляд», - написала Ольга Бронштейн.

Нагадаємо, управління поліції охорони в Житомирській області 24 жовтня уклало з ПП «Слм-Пласт» угоди на утеплення фасадів двох будівель. Загальна вартість робіт склала 4,85 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2023 року ремонтували фасад Житомирської міської ради, вхід до приміщення тимчасово переносили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бронштейн Театральна припис ремонт фасад  
Матеріали по темі