Події

У будинку в місті Житомирської області через недопалок загорівся диван: загинув чоловік

23 December 2023, 11:42

Під час пожежі у приватному будинку в Малині рятувальники виявили на дивані тіло чоловіка. Попередньо, загоряння сталося через необережність під час куріння.

Про це 23 грудня повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«22 грудня о 14:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на двох господарів у м. Малин Коростенського району. Про пожежу сповістили власники житла», - йдеться у повідомленні.

По прибуттю бійців ДСНС у будинку спостерігалось сильне задимлення. З’ясувалося, що у одній із кімнат оселі горить диван, на якому рятувальники виявили тіло 61-річного чоловіка без ознак життя.

Пожежу локалізовано о 14:51 та ліквідовано о 14:57. Фахівці ДСНС не допустили розповсюдження вогню на весь будинок. Полум'ям знищено підлогу у кімнаті на площі 2 кв. м та диван, пошкоджено крісло.

За попередніми даними, загоряння сталося через необережність під час куріння. Остаточна причина встановлюється фахівцями.

Нагадаємо, 17 грудня у Житомирі під час гасіння пожежі у металевому вагончику на території полігону твердих побутових відходів виявлено загиблого чоловіка.

Як повідомляв Житомир.info, 14 грудня 2023 року у селищі Черняхові Житомирського району на пожежі у приватному будинку рятувальники виявили у кімнаті на підлозі 81-річну власницю оселі без ознак життя.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа загиблий Малин диван сигарета паління недопалок 
Матеріали по темі