Події

На перехресті у Житомирі не розминулися два легковика: травмовані 5 пасажирів, серед них двоє дітей

26 December 2023, 11:25

У Житомирі внаслідок зіткнення легковиків на перехресті вулиць Великої Бердичівської та Жуйка травми отримали 5 людей, серед них двоє дітей.

Про це 26 грудня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода трапилася 25 грудня близько 22:40 на перехресті вулиць Великої Бердичівської та Жуйка в обласному центрі. Попередньо, водій автомобіля Mazda, 41-річний місцевий житель, рухаючись у напрямку вулиці Юрія Вороного, під час здійснення маневру повороту допустив зіткнення із легковиком Chevrolet, під керуванням 22-річного містянина, що їхав у зустрічному напрямку», - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП отримали тілесні ушкодження пасажири обох іномарок, усі місцеві жителі. Серед травмованих — двоє неповнолітніх дівчат, віком 4 і 16 років. Усіх для надання необхідної допомоги було доставлено до медичних закладів.

Нині обставини автотрощі встановлює слідство у межах відкритого кримінального провадження. Попередня кваліфікація – ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 25 грудня близько 19:00 на перехресті у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої одна чорна Тoyota вилетіла на тротуар.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі на Великій Бердичівській 22 грудня 2023 року водій автомобіля Lanos виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з транспортним засобом Iveco і Mercedes.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія перехрестя дитина неповнолітня травма вул.Бердичівська вул. Жуйка 
Матеріали по темі