Місто

Житомирянин хотів замінити колонку і залишив без газу під'їзд, газовики радять звертатися до спеціалістів

26 December 2023, 11:34

В одному з будинків у Житомирі затопило газорозподільну мережу через самовільне втручання мешканців. Хотіли замінити стару колонку, а залишили без газу цілий під'їзд.

Люди не звернулися до газовиків, а покликали майстра. Підтоплення виявили вже працівник аварійної служби.

«Власники не попередили газорозподільну компанію, власне майстер не впорався з цією роботою. В результаті було підтоплення внутрішніх газорозподільчих мереж. Частина споживачі, на жаль, залишилася без енергоресурсу», - розповідає начальниця пресслужби Житомирської філії «Газмережі» Юлія Петришина.

Крім того, затопило й особисті лічильники мешканців будинку. Нині газовики працюють над відновленням розподілу газу споживачам. Людей просять дотримуватися правил поводження з газом, адже через таку недбалість можна не лише витрати зайві кошти на ремонт, а створити небезпечну ситуацію для себе та інших мешканців будинку.

«Вкотре хочеться нагадати, щоб споживачі в жодному разі не порушували чинного законодавства, правил систем газопостачання, і не здійснювали самовільне втручання у газорозподільчу мережу. Якщо ви плануєте встановити, замінити обладнання, обов'язково треба звернутися у газорозподільчу компанію, щоб спеціалісти правильно здійснили припинення газопостачання та його відновлення. Це все має бути під контролем газової служби», - наголошує начальниця пресслужби Житомирської філії «Газмережі» Юлія Петришина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газ Газмережі Петришина 
Матеріали по темі