Події

Поліцейські «на гарячому» затримали наркоторговця у райцентрі Житомирської області

26 December 2023, 13:00

У Бердичеві поліцейські затримали чоловіка під час збуту наркотиків. Про продаж домовлявся зі споживачами у телефонному режимі та з передоплатою на банківську карту.

Про це 26 грудня повідомляє пресслужба поліції Житомирської області.

«Вдень 25 грудня на одній з вулиць м. Бердичева поліцейські затримали 39-річного чоловіка саме під час збуту однієї з доз синтетичного наркотику. Це стало результатом оперативних заходів, проведених правоохоронцями під час документування протиправної діяльності містянина», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що чоловік збував так звані солі А-PVP неподалік власного будинку. Про продаж домовлявся зі споживачами у телефонному режимі. Кошти ж від клієнтів отримував на банківську картку. Після зарахування онлайн-платежу домовлявся про особисту передачу товару покупцеві.

У квартирі чоловіка правоохоронці виявили сірникові коробки, в яких знаходилися згортки з прозорою кристалічною речовиною та надписами «0,5-1 г», пластикові ємності з сухою подрібненою речовиною рослинного походження, паперові й фольгові згортки з таким же вмістом, шприц з прозорою рідиною, електронні ваги, зіп-пакети, банківські картки та мобільні телефони. Все це поліцейські вилучили під час обшуків.

Відтак чоловіка затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.

Нині виявлене направлено на проведення експертних досліджень до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Слідчі встановлюють обставини та походження речовин у межах досудового розслідування, що проводиться за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська окружна прокуратура. Нині вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Причетному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 18 грудня пресслужба Житомирської обласної прокуратури повідомила про те, що у Житомирі викрили працівника патрульної поліції та його спільника на збуті наркотиків, які чоловіки самі також вживали.

Як повідомляв Житомир.info, 15 грудня 2023 року в Житомирі на вулиці Зв’язківців патрульні виявили у двох громадян зіп-пакети з наркотиками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція наркотик наркотики дилер наркоторговець Бердичів 
Матеріали по темі