Події

На півночі Житомирської області поліцейські виявили 34-річного тракториста з фальшивим водійським посвідченням

27 December 2023, 10:50

Тракторист з фальшивим документом: поліцейські вилучили підробку в Олевську.

Про це 27 грудня повідомляє Коростенське районне управління поліції.

«25 грудня працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили трактор «Беларусь», водій якого порушив Правила дорожнього руху. 34-річний керманич надав для перевірки інспекторам посвідчення машиніста-тракториста з явними ознаками підроблення. На місце події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №2 Коростенського райуправління. Поліцейські вилучили посвідчення та направили для подальшого експертного дослідження. Його власник стверджує, що саме такий документ отримав після закінчення навчання в автошколі, в обласному центрі», - йдеться в повідомленні.


Фото: Коростенське районне управління поліції

Нині дізнавачі встановлюють походження документа у межах досудового розслідування за ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України.

«Шановні громадяни! Пам’ятайте, що використання завідомо підробленого документа є караним діянням. За це законодавством передбачено покарання у вигляді штрафу до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 2 років», - наголошують поліцейські.

Нагадаємо, 20 грудня у Овручі на блокпосту поліцейські виявили тракториста з підробленим водійським посвідченням.

Як повідомляв Житомир.info, 11 грудня 2023 року на блокпосту овруцькі поліцейські виявили 45-річного водія, який придбав права в інтернеті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тракторист поліція права водій посвідчення права підбробка Олевськ 
Матеріали по темі