Суспільство

Отримавши протокол за тиранію над дружиною житель Житомирської області похизувався гранатами перед поліцейськими

28 December 2023, 10:33

Чуднівські поліцейські вилучили гранати у домашнього кривдника.

Про це 28 грудня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на Житомирське районне управління поліції.

«Увечері 26 грудня патрульні відділення поліції №5 (м. Чуднів) Житомирського РУП, опрацьовуючи виклик про домашнє насильство у Вільшанській громаді, отримали інформацію про можливе зберігання заборонених предметів власником помешкання. 47-річний чоловік під час складання відносно нього адміністративного протоколу за вчинення тиранії над дружиною (ст. 173-2 КУпАП), похизувався перед поліцейськими, що зберігає вдома гранату. Пізніше він її продемонстрував правоохоронцям. Також у ході бесіди поліцейські з’ясували, що ще чотири таких боєприпаси чоловік приховав на сіннику неподалік будинку», - йдеться в повідомленні.

Відтак патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу відділення поліції № 5 (м. Чуднів) та працівників вибухотехнічної служби, які зафіксували всі обставини діяння та вилучили гранати для проведення відповідних експертиз.

Нині поліцейські встановлюють походження боєприпасів у межах кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Нагадаємо, 26 грудня під час обшуку в оселі жителя Баранівської громади правоохоронці виявили незаконну мисливську зброю, понад сотню патронів та порох.

Як повідомляє Житомир.info, 23 листопада 2023 року оперативники кримінальної поліції провели санкціонований обшук у будинку 63-річного жителя Гришковецької громади, у чоловіка виявили гранату та магазин з трьома десятками набоїв.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: граната боєприпас зброя тиранія протокол домашнє насильство поліція 
Матеріали по темі