Новини компаній

Квитки на автобус Житомир – Київ: бронювання та покупка в режимі онлайн

29 December 2023, 14:30

Подорож маршрутом своєї мрії в наш час спрощується за рахунок можливості виконати бронювання квитків в режимі онлайн. Немає необхідності кудись їхати і тим більше стояти у чергах, адже є можливість на сайті infobus.eu/ua вибрати потрібний напрямок та здійснити бронювання з подальшою оплатою доступними способами.

Крім того, можна виконати детальне планування поїздки з оцінкою кожного конкретного напрямку. Наприклад, коли потрібен за маршрутом житомир київ автобус, тоді потрібно вказати пункт відправлення та призначення, вибрати дату та очікувати пропозиції. За цим маршрутом є кілька десятків перевізників, які їдуть практично щогодини, а середня вартість квитка становить 200-250 гривень.

Інформація про маршрут

Пасажири отримують необхідну інформацію про все, що впливає на їхню поїздку:

  • пункт відправки;
  • місце прибуття;
  • час відправлення та прибуття;
  • актуальна вартість;
  • відгуки пасажирів про перевізника;
  • юридичну назву перевізника;
  • детальний розклад маршруту містами;
  • багаж та інша додаткова інформація.

Маршрут Житомир – Київ і навпаки як такий є частиною великих маршрутів, коли автобус із Києва слідує до Варшави, Львова, Чернівців та інших міст, але є проїзд через Житомир. Завдяки такому нашаруванню збільшується кількість доступних варіантів, і немає обмежень щодо вибору перевізників.

Обов'язково враховуються правила перевезення багажу та тварин. Наприклад, тварини мають бути вагою до 5 кг і транспортуватися виключно у переносці без надання їм окремого місця. Ручна поклажа має бути до 5 кг, а також 1 одиниця багажу вагою до 20 кг. Залежно від перевізників умови можуть змінюватись.

Алгоритм бронювання та купівлі квитків

Бажано пройти реєстрацію заздалегідь і в майбутньому лише вводити логін та пароль, щоб якнайшвидше купувати квитки. Після авторизації необхідно вибрати напрямки та вказати перевізника. За бажанням доступні рейси можна відфільтрувати за ціною, часом поїздки та рейтингом перевізника. Після вибору перевізника та часу необхідно вказати особисті дані (якщо не пройдено реєстрацію):

  • номер телефону;
  • адресу електронної пошти;
  • додаткову примітку;
  • ім'я, прізвище та дату народження пасажира;
  • промокод за його наявності.

Обов'язково потрібно погодитися з правилами та умовами, а за бажанням запросити рахунок-фактуру для оплати. Наступний крок – бронювання та фактична оплата. Для цього можна використовувати банківські картки Visa та MasterCard або криптовалюту.

Переваги сервісу INFOBUS

Усі квитки доступні в режимі онлайн без необхідності їх отримувати в касах. Жодних черг, а лише актуальна інформація на сайті або в мобільному телефоні за допомогою фірмового додатку. Усі оплати здійснюються за допомогою захищеного шлюзу, а особиста інформація кожного клієнта надійно шифрується та не передається третім особам.

Окрім квитків на автобус завжди є можливість придбати квитки на інші види транспорту, включаючи поїзд та літак. Для активних клієнтів діє бонусна система, тому після кожного бронювання квитків можна розраховувати на додаткові заохочення. Бажано залишати відгук та писати свої враження про кожну з поїздок. Так є можливість підвищити якість сервісу та обслуговування загалом.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автобус подорож Житомир Київ автобус INFOBUS Київ бронювання квиток рейс оплата 
Матеріали по темі