Місто

Чим запам’ятався 2023 рік житомирянам. Опитування

29 December 2023, 15:54

2023 рік добігає кінця і ми вирішили запитати у людей в центрі Житомира, чим запам’ятався їм цей рік і яка найважливіша подія сталася в їхньому житті.

«По перше, я переселенка з Донецької області, рік дуже важкий, приїхала з Чехії, залишилися без роботи, без житла, діти мої. Але я дуже вдячна нашим воїнам ЗСУ. Донька заміж вийшла, зять, я не можу назвати його зятем, він для мене син, він воює в ЗСУ. Так що, вона дуже гарного чоловіка собі вибрала, а в мене син появився. Оце напевно найкраща подія і найменша внучка в перший клас пішла. Я вважаю рік гарний, якби не було війни», – розповідає Олена.

«Дуже тяжкий був рік насправді, чим запам'ятався, тим, що він був тяжким, більше нічого не можу сказати. Напевно всі скажуть таку ж саме думку, як і в мене. Що відбулося, знайшов собі роботу з гарним заробітком», – ділиться Олександр.

«Дитині виповнився 1 рік, вона почала розмовляти, це для мене така величезна подія «тато» почала казати і загалом свідома стала людина. А чим запам'ятався, мабуть, тим, що Україна вистояла перед російською навалою і схилила чаши терезів на свій бік. І я вірю, наприклад, у перемогу і вірю в наше ЗСУ. Ось цим запам'яталось», – каже Павло.

«Ніякої, все нормально. Думаємо чим швидше москалів вигнати звідси, ось це дуже важливо», – ділиться Анатолій.

«Найважливіше, що осталася родина вся ціла, всі вдома, що наші захисники нас захищають. Весь час підтримуємо ЗСУ, ми їм донатимо так само», – розповідає Олександр.

Більше відповідей дивіться в сюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, впродовж 2023 року на сайті Житомир.info було опубліковано 6,7 тисячі новин. У традиційному ТОП-10 публікацій, які за даними «Google Аналітика» мають найбільшу кількість переглядів, можна переглянути найактуальніші події року у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: опитування зима Новий рік Михайлівська підсумок рік 
Матеріали по темі