Події

Витягнув з кишені товариша майже 48 тис. грн: застілля у Житомирській області закінчилося крадіжкою

29 December 2023, 16:33

Чоловік під час застілля витягнув з кишені товариша гроші, які той привіз із заробітків.

Про це 29 грудня повідомила пресслужба Звягельського районного відділу поліції.

«У листопаді до поліцейських із повідомленням про викрадення 6000 злотих (близько 48 000 гривень за курсом на той час) звернувся 50-річний житель Піщівської громади. У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що тоді заявник разом із компанією знайомців розпивали спиртне в одному з сіл району. Потому він похизувався, що має при собі чималу суму, адже нещодавно повернувся з заробітків. А за кілька годин чоловік виявив відсутність коштів», - йдеться у повідомленні.

Оперативники райвідділу з’ясували, що до події причетний 40-річний житель тієї ж громади, який був присутній під час застілля. Скориставшись неуважністю знайомого, він поцупив з його кишені гроші.

Чоловік у скоєному зізнався та розповів, що частину викраденого уже встиг обміняти та витратити на одяг, взуття та харчові продукти. Решту поліцейські вилучили.

Зібравши необхідні докази, днями слідчі Звягельського районного відділу поліції оголосили чоловікові про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) ККУ. Нині обвинувальний акт скеровано до суду.

За чинним законодавством подібні дії караються позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, вранці 26 грудня чоловік, який перебував у лікарні, помітив зникнення 20 тисяч гривень з гаманця.

Як повідомляв Житомир.info, 16 грудня 2023 року поліцейські повідомили, що у місті Малин викрили 31-річного чоловіка, який обікрав квартиру майбутньої тещі поки та була за кордоном.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: шахрай шахрайство гроші товариш застілля кишеня заробітки 
Матеріали по темі