Суспільство

Дощ, сніг та ожеледиця: якою буде погода у перший тиждень нового року у Житомирі та області

1 January 2024, 14:56

У перший тиждень нового 2024 року в Житомирі та області буде хмарно, температура повітря протягом доби коливатиметься від 2° тепла вдень до мінус 11° морозу за Цельсієм вночі. Синоптики попереджають про опади у вигляді дощу та снігу й ожеледицю.

Прогноз погоди на цей тиждень Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

Прогноз погоди на 2 січня

По Житомиру: Хмарно. Вночі дощ з переходом у сніг. Вдень часом невеликий сніг. Вітер західний з переходом на північно-східний, 8-13 м/с. Температура протягом доби від 1° морозу до 1° тепла.

По області: Хмарно. Вночі дощ з переходом у сніг. Вдень часом невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний з переходом на північно-східний, 8-13 м/с. Температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

Прогноз погоди на 3-4 січня

3 січня: Хмарно. Вночі часом невеликий сніг. Вдень помірні опади. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, східний, 5-10 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

4 січня: Хмарно. Невеликий, місцями помірний мокрий сніг та дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура протягом доби від 4° морозу до 1° тепла.

Прогноз погоди на 5-6 січня

5 січня: Вночі часом невеликий сніг. Вдень без істотних опадів. Температура вночі 6-11° морозу, вдень 1-6° морозу.

6 січня: Без істотних опадів. Температура вночі 4-9° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

Нагадаємо, 27 грудня 2023 року житомирські метеорологи розповіли, чому сучасні зими такі теплі.

Як повідомляв Житомир.info, температура повітря вдень 1 січня 2023 року в Житомирській області була на рівні 13-15ºС тепла і перевищила абсолютні максимуми не лише для цієї дати, а і для січня в цілому за майже 80 років спостережень. Проте після аномального тепла в регіон повернулися морози.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода прогноз погоди дощ сніг ожеледиця новий рік Житомир синоптик 
Матеріали по темі