Місто

На щиті до Житомира повернувся захисник, який до служби в ЗСУ був волонтером

1 January 2024, 16:00

У Житомирі попрощалися із військовослужбовцем Романом Лисюком, який загинув у Донецькій області під час бойового завдання. До служби в ЗСУ чоловік був волонтером.

Про це 1 січня повідомляє Житомирська міська рада.

Лисюк Роман Сергійович (03.10.1975 — 25.12.2023)

Народився в селі Сколобів Хорошівського району на Житомирщині. Отримав базову середню освіту у Новоград-Волинській школі-інтернаті. Опісля здобув професію ткача. Працював у приватному бізнесі. Після строкової військової служби у лавах ЗСУ працював водієм-далекобійником. Мав дружину, діток.

Із початку повномасштабної агресії рф був волонтером, а з травня 2022 року став на захист України у складі ЗСУ. Відданий справі захисту Батьківщини, героїчно загинув, виконуючи бойове завдання в Донецькій області…

Нагадаємо, 29 грудня у Житомирі попрощалися з трьома військовослужбовцями – Андрієм Сорочинським, Артуром Івановим та Андрієм Косенком, які захищали Україну від російських окупантів.

Як повідомляв Житомир.info, 27 грудня 2023 року у Житомирі попрощалися із військовослужбовцем Максимом Кулінічем, який став на захист України у січні цього року та загинув понад 4 місяці тому у Запорізькій області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прощання військовий ЗСУ на щиті військовослужбовець волонтер поховання Лисюк захисник 
Матеріали по темі