Події

Під час пожежі в дерев’яному будинку в селі Житомирського району загинули двоє людей

2 January 2024, 10:18

Сьогодні вночі під час пожежі в дерев’яному будинку в с. Ліщин рятувальники виявили тіла двох людей: чоловіка та його співмешканку.

Про це 2 січня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«2 січня о 03:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному дерев’яному житловому будинку в с. Ліщин Станишівської територіальної громади Житомирського району», - йдеться у повідомленні.

До місця події було оперативно направлено рятувальників із двох пожежно-рятувальних частин м. Житомир. Вони з’ясували, що вогнем охоплено дві кімнати та покрівля будинку по всій площі. Існувала загроза поширення вогню житлом.Під час розбору конструкцій на підлозі в одній із кімнат вони виявили тіла двох людей – 61-річного власника та 52-річну жінку, його співмешканку.

Пожежу локалізовано о 04:44 та ліквідовано о 06:25. Вогнем знищено покрівлю та домашні речі. Попередня причина загоряння – порушення правил експлуатації пічного опалення. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Нагадаємо, 31 грудня під час пожежі в с. Берестовець Коростенського району загинула власниця будинку.

Як повідомляв Житомир.info, 30 грудня 2023 року під час пожежі у будинку в селі Новоборівської громади вогнеборці врятували подружжя з ознаками отруєння чадним газом та опіками.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа будинок оселя вогонь рятувальник 
Матеріали по темі