Події

Водій ВАЗ на дорозі біля Житомира збив чоловіка: 32-річний пішохід потрапив до реанімації

2 January 2024, 14:02

У Житомирському районі поліція встановлює обставини ДТП з травмуванням жителя Дніпропетровщини.

Про це 2 січня повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 січня близько 5:50 на автодорозі Житомир – Смолівка, поблизу с. Клітчина Глибочицької громади. Попередньо, водій автомобіля ВАЗ-2107, 59-річний житель м. Житомира, рухаючись у напрямку с. Левкова, здійснив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу. У результаті ДТП пішохід, 32-річний житель м. Павлограда, отримав травми та був ушпиталений до реанімаційного відділення житомирської лікарні. Нині триває встановлення всіх причин та обставин події», - йдеться в повідомленні.

Водночас поліцейські нагадують учасникам дорожнього руху: суворо дотримуйтесь правил безпеки, враховуючи ускладнення дорожніх умов у зв’язку з мінливою зимовою погодою. Ранні сутінки, туман, ожеледиця та опади – додаткові фактори ризику потрапляння у ДТП, тож будьте уважними та обережними.

«Шановні водії, заздалегідь знижуйте швидкість перед поворотами й перехрестями, а також світлофорами та нерегульованими пішохідними переходами. Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не забувайте, що в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо) або бути в одязі, який має світлоповертальні елементи. Подбайте про свою безпеку», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 1 січня близько 7:45 на перехресті проспекту Незалежності та вулиці Перемоги сталася ДТП: внаслідок наїзду автомобілем загинула 62-річна жінка, а водій поїхав з місця події.

Як повідомляв Житомир.info, 26 грудня 2023 року у Коростишівській громаді нетверезий водій легковика Peugeot травмував пішохода та поїхав геть: поліція повідомила йому про підозру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП наїзд пішохід реанімація аварія Клітчин Павлоград поліція ВАЗ наїзд на пішохода  
Матеріали по темі