Місто

Патрульні в Житомирі повернули додому хлопчика, який пізно ввечері був сам на майданчику, та допомогли дідусю, який заблукав

2 January 2024, 18:43

Минає друга доба 2024 року та наші патрульні не зраджують традиції робити добрі справи, як під час опрацювань викликів на лінію 102, так і під час вільного патрулювання.

Про це ввечері 2 січня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«1 січня поліцейські розшукали батьків та доставили додому маленького хлопчика, який близько 23-ї години, знаходився на одному з ігрових майданчиків міста, без нагляду дорослих. Дитину помітила місцева жителька та викликала поліцію. Дякуємо жінці за небайдужість та турботу. Сьогодні ж наші патрульні відгукнулися допомогти 82-річному чоловіку дістатися дому, бо той заблукав. Інспектори під час розмови з дідусем встановили його місце проживання, запросили до службового авто та відвезли додому за що старенький подякував патрульним. Ми ж дякуємо працівницям аптеки, що звернулися до поліції за допомогою літньому чоловіку», - йдеться у повідомленні

Також 2 січня на автодорозі Київ – Чоп до екіпажу патрульних звернувся чоловік та пояснив, що йому потрібна допомога, бо в авто закінчилося пальне, і попросив, щоб патрульні відбуксирували його до найближчої АЗС. Інспектори зголосилися допомогти водію. Громадянин був дуже вдячний за надану допомогу.

Нагадаємо, напередодні Нового року правоохоронці у Житомирі повернули додому 6-річну дівчинку, яка загубилася через те, що сіла у маршрутку, а її бабуся – у тролейбус.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2023 року патрульні повернули додому житомирянку похилого віку, яка заблукала та забула, де проживає.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульна поліція патрульний допомога заблукав дитина  
Матеріали по темі