Події

Неповнолітня потрапила до реанімації, ще двоє людей травмовані: подробиці ДТП, яка сталася 2 січня поблизу села Житомирського району

3 January 2024, 11:53

У ДТП, яка сталася 2 січня поблизу с. Двірця Житомирського району, травми отримали троє людей, серед них - пенсіонерка та 14-річна дівчинка.

Про це 3 січня повідомила пресслужба поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 2 січня на 196 км автодороги Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, поблизу с. Двірця Житомирського району. Попередньо, 34-річний водій автомобіля ВАЗ-2110, виїжджаючи з другорядної дороги, допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2112 під керуванням 45-річного жителя смт Черняхова», - йдеться у повідомленні.

Унаслідок ДТП травми отримав водій ВАЗ-2110 та 70-річна пасажирка другого автомобіля, їх доставили до міської лікарні. Ще одну пасажирку ВАЗ-2112, 14-річну дівчинку, було ушпиталено до реанімаційного відділення обласної дитячої лікарні.

Нині триває встановлення всіх причин та обставин події.

Нагадаємо, 2 січня на трасі Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський, поблизу села Двірець, сталася ДТП з потерпілими. Рух транспорту був частково ускладнений.

Як повідомляв Житомир.info, 25 грудня 2023 року в Житомирі внаслідок зіткнення легковиків на перехресті вулиць Великої Бердичівської та Жуйка травми отримали 5 людей, серед них двоє дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Двірець траса неповнолітня реанімація травмований подробиці 
Матеріали по темі