Місто

У Житомирі родина з дитиною поцупила новорічні іграшки з ялинок біля ресторації на Михайлівській

3 January 2024, 15:15

У Житомирі в черговий раз вкрали новорічні прикраси, цього разу з ялинок біля ресторації на Михайлівській.

Керівництво закладу скаржиться, що такі випадки не поодинокі, але найбільше їх вразило, що ялинкові іграшки поцупила родина з дитиною.

«На жаль, протягом місяця (ред. грудня) ми декілька разів змінювали прикраси, тому що наші сусіди та земляки чомусь їх знімають. Останній випадок був дуже не приємний, бо це була сім'я з маленькою дитиною. Це нас дуже вразило. Це дуже низько, не прийнятно взагалі. Вони підійшли біля 23:30 ночі, мати, батько та дитина і просто познімали ялинкові прикраси, всі, що тут були», – розповідає керівниця закладу Олена Колосовська.

За словами керівниці закладу, за зимові свята з їх ялинок вкрали понад пів сотні іграшок. Також додали, що з подібним зіштовхуються й інші кафе на Михайлівській.

«Наразі чула, що наша «Варенична» постраждала кілька разів. Майже всі заклади періодично страждають від цього вандалізму, на жаль», - додає керівниця закладу Олена Колосовська.

Нагадаємо, що у ніч з 15 на 16 грудня у центрі Житомира невідомий вкрав новорічні прикраси з тераси кафе-кондитерської, яке розташоване на майдані Перемоги.

Як повідомляв Житомир.info, до редакції звернувся читач, який розповів про те, що 8 грудня 2023 року у Житомирі на вулиці Східній вандали пошкодили живу прикрашену ялинку, а гірлянду з неї вкрали. Згодом гірлянду повернули на місце.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прикраса новорічна прикраса ялинкова іграшка іграшка Михайлівська ресторація Колосовська 
Матеріали по темі